Non avevo idea che per un anno intero ci sarebbero state solo panchine al centro della stanza. Hanno ancora la porta e le tende. Questa è solo una scuola secondaria.

https://www.reddit.com/gallery/1cbd7qg

di SandmanIIX

13 Comments

  1. MinApp55 on

    En komiker sa ju en gång att skillnaden mellan pojkar och flickor är att pojkar gör materiell skada som du kan mäta i pengar. Tjejer gör skada i din själ och lämnar ärr i ditt psyke som du upptäcker flera år senare.

  2. Micke_xyz on

    Du (kille?) har alltså varit inne och fotat i tjejernas omklädningsrum? Tänk om du åker fast.

  3. Accomplished_Law_699 on

    De som använder killarnas omklädningsrum har väl troligast åstadkommit skadorna?

  4. Standard_Control_495 on

    Wow ring polisen, ni killar är ju uppenbarligen misshandlade slavar på eran skola. Hur kan detta inte uppmärksammats av media redan??

  5. Average_Glee420 on

    Tjejers omklädningsrum: Jag gillade en kille, men han sårade mig. Det gjorde så ont…

    Killars omklädningsrum: Remember Reach

  6. Draperier på tjejernas?

    Jag minns en skola jag jobbade på där tjejerna smygfilmade varandra i duschen. Skolan tyckte att duschdraperier var en helt adekvat lösning på problemet.

  7. El_Grande_XL on

    Jag förstår vad du menar, men ifall du tänker efter. Bryr du dig?

    Bryr du dig så pass mycket att du skulle ta upp det med en person som skulle kunna göra något åt det? För det har nog tjejerna gjort och där av ser det ut som det gör där.

    Personligen skulle jag inte bry mig.

    Det är samma sak ifall du varit hemma hos en tjej någon gång. Det finns typ tusen små saker som gör lägenheten mysig och allt sådant. Sen undrar man “Varför har jag inte det så här mysig på detta viset?” Sen kommer man fram till “Jag bryr mig inte tillräckligt mycket för att göra något åt det.”

  8. En del kommentarer som nonchalerar förstörelsen. Jobbar på en skola och den är i så jävla tråkigt skick. Allt det tråkiga är gjort av killar som inte förstår bättre.

    Sen klagar de över hur jävla dålig skola de går på som är så sunkig och ingen vill göra något åt den. “Vem fan vill gå här när det ser ut så?!”.

  9. Ok_Narwhal_9200 on

    Alltså, killar är i regel dumma i huvudet tills de en dag blir män, varvid ungefär hälften av dem blir vettigt folk, och hälften fortsätter vara dumma i huvudet men inte lika destruktiva.

  10. TurboSpermWhale on

    Hade delad gymnastik med en annan klass under högstadiet. Var slagsmål mellan killarna i omklädningsrummet efter varje lektion. Under två års tid bad vi om att slippa ha gymnastik tillsammans med den andra klassen, och väl till årskurs 9 lyssnade faktiskt skolan på oss och vi fick istället ha gymnastik tillsammans med en annan klass. 

    Vi killar kom bra överens med killarna från den klassen, men omedelbart började tjejerna gnälla om att tjejerna i den klassen var taskiga och att de gav varandra elaka kommentarer. 

    En månad senare hade man gymnastik med den andra klassen igen och givetvis blev det slagsmål.

Leave A Reply