Riunione antifascista presa d’assalto da uomini mascherati: grande intervento della polizia a Gubbängen

https://omni.se/a/QMRn3V

di Ankdammen2

7 Comments

  1. weirdowerdo on

    >Antifascistiskt möte stormat av maskerade män

    Gissar på att det var fascister som stormade mötet, har nån någon bättre gissning?

    Men seriöst, vi har tydligen inte löst problemet med nynazismen och nyfascismen och det bör göras mer för att förhindra dessa extremister att kväva vår demokrati och förstöra vårt samhället med sina våldsdåd.

  2. Reinmaster101 on

    Det är samma typ av folk som attackerar varandra. Ungefär som när gängkriminella skjuter varandra. Fast lite mer ”svenskt” utfört. Mer sabotage än skott i huvudet.

  3. CaptainZbi on

    Men det finns ju inga nazister i Sverige har swedit sagt. Jag har en teori, jag tror många sopar hotet från nazister under mattan för att det är så få men många bäckar små, jag tror folk i Sverige förminskar hotet och framtida konsekvenser precis som man gjorde med invandringen. Så fort någon hade en negativ attityd till invandringen blev hen stämplad som rasist och allt tystades ner tills att konsekvenserna kom, jag tror många gör samma sak med nazisterna i Sverige och högern, man förminskar det konstant tills dagen något hemskt inträffar.

    Mvh

  4. Secure_Plum7118 on

    Udda. Aktiva nazistiska grupperingar har väl inte funnits på länge? Eller är det någon falang av vänstern som inte tycker att vänstern är extrem nog längre?

  5. Nibbled92 on

    Hatar när andra stör ut folks politiska möten. Så jävla själviskt

    Men vänstern har ju inte direkt haft svårt för det tidigare. Så nu får de smaka på lite egen medicin. Lite för extremt dock.

  6. macbanan on

    Verkar troligt att det handlar om nazister med tanke på mål och utförande.

    Svenska nazister alltså. Så jävla klena, fega och inkompetenta (tack o lov). De väljer alltid offer som inte kan försvara sig och undviker alla som kan göra motstånd.

    Tänk om nazisterna istället gav sig på kriminella invandrargäng. Det vågar de givetvis inte men då hade de faktiskt kunnat öka sitt stöd i vissa segment av svenska folket. Som tur är är de lika hjärndöda som de är fega.

Leave A Reply