Recensione: i dipendenti della polizia trapelano nelle bande

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/granskning-polisanstallda-lacker-till-gangen

di Particular-Spirit207

6 Comments

  1. GripAficionado on

    Helvete, det här behöver också vara sjukt omfattande straff på det här för att få avskräckande effekt till de som ens tänker tanken.

    Gängkriminella är ett stort hot mot samhället, men en korrupt poliskår skulle knäcka det.

  2. kindacheguevara on

    Jag tror inte folk förstår vilket problem detta är, främst på grund av hur naiva myndigheter är. Det är inte begränsat till polismyndigheten, utan åklagarmyndigheten, skatteverket, kriminalvården etc. För att inte tala om genomkorrupta försvarsadvokater som smugglar meddelanden mellan häktade.

  3. Traditional_Fee_1965 on

    Ska vi ha en narcostat? För dettta är hur man får en narcostat!! Här måste straffen reflektera hur systemhotande detta är. Hörde att visa som blir misstänkta inom kriminalvården helt enkelt säger upp sig själv, då klarar de sig ofta ifrån konsekvenserna. Och de som åkt dit går straff som många andra straff bara är lite smisk på fingrarna.

    Vi vill att folk ska våga vittna, vi vill att folk ska ta sig ur gången(helst aldrig gå med). Hur fan kan vi erbjuda trygghet när vår rättsstat är infiltrerad? Det behövs inte många korrupta poliser eller åklagare för att orsaka oerhörd skada.

  4. Ravekommissionen on

    Det här är väl knappast begränsat till gängen eller nytt?

    Organiserad brottslighet har funnits så länge det har funnits polis. Och de har alltid mutat polisen.

    Finansiella brottslingar mutar myndigheter. 

    Det är dåligt, men hur är det en nyhet?

  5. Så polisen anställer folk som inte ser ett problem med att deras KK fiskar efter information om deras jobb? De flesta gängkriminella är lågutbildade män, jag köper inte att kvinnor inte kan sniffa ut deras agenda. Eller använder gängkriminella tjejer för att komma åt manliga poliser? Det låter mer troligt.

Leave A Reply