Latte intermedio con la bussola della balena. Tutti i partiti sono attratti dal centro?

View post on imgur.com



di sirspitzgerald

7 Comments

  1. weirdowerdo on

    Det är mer att du håller med till ungefär samma mängd frågor bland alla partier. Det är inte att alla partier är mitten, utan att DU är det.

  2. Operafantomen on

    Fick i princip alla partier mellan 50-60%, MEN jag hade då inte valt några extra viktiga frågor vilket verkligen påverkar eftersom att även partierna själva har märkt vissa frågor som extra viktiga för dem.

    Dessutom insåg jag – svensk som man är – att jag varit väldigt ”mesig” på många frågor och inte valt de extrema alternativen utan istället ”ganska bra/dåligt”-alternativen. Partierna själva är mindre benägna att svara på det sättet och då har man mindre gemensamt med alla partier.

  3. Reinmaster101 on

    Haha jag fick inte alls den där fördelningen. Jag tror det är du som håller med alla partier ungefär lika mycket totalt sett. Du vandrar helt i den politiska skalan mellan dina egna svar 😌

  4. Ill-Room-4895 on

    Tror det beror lite grann på hur man svarar. Svarar man många “ganska bra förslag” eller “ganska dåligt förstag” (alltså svarsalternativen i mitten) så blir matchningen ganska lika mellan partierna. Ger man dock tydligt besked i de flesta frågorna så skiljer matchingen mer. Så svarar “mellanmjölk” så önskar man “mellanmjökspolitik” så att säga om man ska spetsa till det lite.

  5. magicmike659 on

    Fick ungefär samma svarade helt enkelt vad jag tycker men fortfarande blev nästan alla partier på 50%. Måste vara något med frågorna. Är jag positiv till ett förslag gällande miljön så ökar miljöpartiet automatiskt till 50% även fast andra frågor inte alls gäller miljön.

    Blir väll å rösta på folklistan som verkar vara en blandning av allt möjligt.

Leave A Reply