Kajsa Ekis Ekman rapita dalla polizia a Malmö: “Genocidio”

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/kajsa-ekis-ekman-bortford–av-polis-i-malmo-folkmord/

di MingWree

7 Comments

  1. Sweaty_Midnight9716 on

    Det är väldigt långt från när de vita bussarna anlände till Malmö. Att vifta med en israelisk är att jämställas med folkmord?

  2. SwedeBeans on

    Fullkomligt absurd om inte t.o.m galen kvinna detdär. Kolla in avsnittet med henne i “Oskyddat samtal”, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta varje gång hon öppnade käften. Hon som enligt egen utsago vet ALLT och bäst kan inte ens inse att hon är en enorm narcissist eller åtminstone helt jävla galen.

  3. Traditional_Fee_1965 on

    “Riv muren” känner att de banderollerna kanske inte skickar ett gott budskap med tanke på att det var just det Hamas gjorde den 7:e oktober…..Men det var kanske lite off topic, har ingen aning om vem fan Kajsa är :p

  4. acathode on

    Kajsa Ekis Ekman, människan som gett ett ansikte i offentligheten till väldigt svagbegåvade men nyss politiskt uppvaknade 15åriga tonårstjejer vars politiska teori kommer från 10 st tiktok videor om hur dålig kapitalismen och hur onda västvärlden är – och att alla som inte håller med henne är “*asså bah, så korkade, liksom läs på!*”.

    För 3-4 månader sen så satt hon i podden Sista Måltiden och försökte läxa upp en av poddarna för att han kallade Hamas för terrorister, och påstod att Hamas bl.a. inte var antisemitiska. Hon menade – helst seriöst – att det där i Hamas stadgar om att alla judar skulle utrotas berodde på att “*en gammal gubbe*” skrev de där stadgarna och sen “*skämdes alla ihjäl*”. Enligt henne så ville *egentligen* ingen Hamas-medlem ha med den antisemitismen men “*tog man bort det så skulle det ses som en kapitulation, så vad man gjorde var att man ignorerade den! Sen skrev man om stadgarna 2017*”…

    Om Kajsa har en funktion alls, så är det nog att vara punchlinen i ett “No, we have XXX at home”-meme:

    “*Nej, vi har en vänsterintellektuell hemma redan – den vänsterintellektuelle hemma: Kajsa Ekis Ekman*”

Leave A Reply