Giusto o sbagliato, cosa ne pensi?

https://i.redd.it/5nljnkfu9kzc1.jpeg

di cucumberaddicted

15 Comments

  1. DaGoodSauce on

    Helt rätt! Vi kan även utvisa etniskt svenska gängkriminella till Gambia i fortsättningen.

  2. Fancy_Particular7521 on

    Är det så enkelt? Så vi har hållit på att behålla dom här i alla år fast vi hade kunnat skicka dom till gambia hela tiden?

  3. Traditional_Fee_1965 on

    Hur fan lyckades dom med det ens? Hade han dubbla medborgarskap eller? För mig veterligen så måste vi ändra i våran grundlag för att kunna återta någons medborgarskap, och om de dessutom är födda här?

  4. Ruddertail on

    Kan vi alltså utvisa folk födda i sverige nu? Det kommer att bli en intressant framtid. Det låter snarare som exil (landsförvisning heter det kanske?) än utvisning om det handlar om infödda.

    Men å andra sidan så är det bara tingsrätten, de har väl rätt ofta lite radikalare bedömningar än hov/hd.

  5. SkruttPlutt on

    Om dem utvisar honom, blir det inte lättare för honom då att komma tillbaks in i landet utan vår kännedom? Att förfalska pass är inte så svårt. Kan tycka att det är bättre att han får ett långt fängelsestraff. Då vet vi iaf vart han befinner sig.

  6. TheSwazzer on

    Gissar att han inte är svensk medborgare då. Vet inte hur han lyckats med det om han nu är född och bott här hela sitt liv

  7. Professional_Tone_74 on

    Kommer nog överklagas till hr och hd. Ska bli spännande att följa

  8. stone_henge on

    > Rätt eller fel, vad tycker ni?

    Utöver de grundläggande förutsättningarna lär beslutet vara baserat på en utvärdering av den dömdas anknytning till Sverige. Utan att se vad man kommit fram till i denna finns det väl inte så mycket grund till ett ställningstagande?

  9. EssentialTremorsSwe on

    Uhm…
    Samnytt är ju en bra källa att gÃ¥ pÃ¥… eller nÃ¥t…

  10. Stoltlallare on

    Ibland tror man Gud existerar.

    Borde vara praxis. Även för de med dubbla medborgarskap. Ta borta svenska och utvisa permanent. Permanent utvisning för alla typer av våldsbrott också.

Leave A Reply