I Paesi Bassi vengono eliminati dall’Eurovision Song Contest 2024

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/a/93vp7l/joost-klein-nederlanderna-eurovision-song-contest-diskas

di BitSuspicious6742

13 Comments

  1. Hela r/eurovision är på Joost sida vilket är galet eftersom enligt uppgifterna så är det hans handlingar som har fått konsekvenser. Samtidigt säger Nederländska produktionsbolaget att beslutet är oproportionerligt. Detta eurovisionår har minst sagt varit… överraskande. Spännande att se hur kvällens kaos slutar!

  2. Tycker all rapportering om detta är medvetet luddigt. Är det någon som faktiskt vet vad som har hänt? Ja alltså vittnen och gm vet, men nån här?

  3. SweRakii on

    Det kan nog bli en del trådar med, so en sticky på engelska kan vara något?

  4. Solareclipsed on

    Jag kommer inte ta ställning till om detta var rätt eller inte förrän man har fått mer information, men det är samtidigt ironiskt att väldigt många personer anser att man alltid ska lita på brottsoffer (särskilt kvinnor) och att personer ska antas vara skyldiga innan en utredning är klar, så länge inte personen i fråga är någon som är gillad av allmänheten. Då är det så klart inte deras fel, minsann!

  5. freakydeakynow on

    Tycker det är så konstigt att det finns någon sorts personkult kring honom, vet inte varför de flesta verkar tycka att det är otänkbart att han faktiskt gjort något fel och möjligtvis olagligt. Är väl bara att vänta och se vad utredningen säger, men känns alldeles för tidigt att ta ställning när vi inte vet alls vad det handlar om.

  6. Aintandsmall on

    Jag är lite förvånad över hur snabbt det skiftade från att han ändå röt ifrån under presskonferensen när EBU försökte hindra journalister att ställa frågor till Israel. (Lettland hade en jättebra kommentar i övrigt) men åt andra sidan. Folk som gillar att synas är ofta rätt egocentriska, inte konstigt om han betett sig illa i så fall känner jag spontant.

  7. Svinmyra on

    Skönt. Människor som sysslar med victim blaming är inte så trevliga.

  8. MediocreX on

    ESC fortsätter leverera i år.

    Synd att jag missar finalen. Får försöka hålla mig borta från spoilers så jag kan se imon.

  9. AuthorizedShitPoster on

    Om det är ett oproportionerligt straff, varför är Jost inte bekväm med att säga exakt vad han gjort, eller vad han anklagas för? Han vet själv att han gjort bort sig.

  10. Klart alla deltagare ska ha diplomatisk immunitet också!

    /sarkasm

  11. Låter konstigt att bara en pågående utredning ska leda till diskvalifikation. Det gör det enligt mig för lätt att “se till” att en konkurrent försvinner från tävlingen.

    Men kanske finns det sannolika skäl att tro att brott begåtts, vad vet jag.

Leave A Reply